HTH-kampanje

5. februar lanserer Overhalla Hus sentralt en HTH – kampanje som også forhåpentligvis vil berøre dere som er i vårt forhandlernettverk. I første omgang kjøres den lokalt i Trøndelag før vi ut i uke 6 ruller den ut i googlenettverket med nett/web annonser over hele landet.

Dette er en kampanje hvor vi ønsker å fremheve våre leverandører og denne gangen er det HTH som fronter kampanjen. Det er en konkurranse hvor alle kunder som skriver huskontrakt på et Overhalla Hus i perioden 5. Februar til 1. Mai er med i trekningen av hvitevarer fra HTH(siemens) til en verdi av kr 50.000,-.
Vi håper dette er noe dere kan bruke opp mot deres kunder. Mer informasjon om kampanjen får dere på forhandlertreffet neste uke eller på landingssiden:

Bonuspremie til en heldig huskjøper

Når kampanjeperioden er over vil vi foreta en trekning blant de som har skrevet kontrakt i denne perioden og kanskje er det en av deres kunder som vinner premien. Vi håper dette kan være et positivt bidrag i salgssituasjoner fremover.

Dersom det er noe dere lurer på så er det bare å ta kontakt.

Lykke til!